En Mükemmel İnsan

    Bazen çok umutsuzuzdur hepimiz değil mi? Kendimizi bir hiçmiş gibi, yeryüzünde hiçbir değerimiz yokmuş gibi hissederiz. Onca mutlu olduğumuz, kahkahalar attığımız o anlar bir kara deliğe giriverir; işte bu dünyanın en umutsuz insanı olmanız için bir başlangıçtır.
   Ve bu sizi her ne kadar kısa olursa olsun çok üzer. Kapkaranlık bir odada yalnız kalmış hissi verir bu; karanlıktan korkanlara, denizin onu yutabileceğini düşündürür; yüzme bilmeyenlere ve şu an bu yazıyı okuyana da bu dediklerimin hepsini hissettirebilir. Belki de bu yazıyı okuyan şu an dünyanın en şanslı insanı hissediyordur kendini ya da en huzurlu, en mutlu insanı; bunu hissetmeye devam et. Çünkü yeryüzünde seni senden daha iyi anlayabilecek ve yapabildiğin, hissedebildiğin şeyleri senden daha iyi eğitebilecek bir insan yok, bunlar ise seni dünyanın en mutlu insanı yapmaya yeterli! Şu an dünyanın en umutsuz, en vasat düşünen insanı olabilirsin ama sakın unutma senin birtakım hayallerin ve inandığın onlarca şey var bunlardan vazgeçemezsin, asla unutma bunları yapabilmek senin elinde; sen dünyanın en mükemmel hayallerine sahip olan insansın, onlar ise seni dünyanın en mükemmel insanı yapacak bir güce sahipler. :)

Yorumlar

  1. Senin gibi mukemmel bir kizim oldugu icin cok sansliyim bitanem;)yazmaya devam et yazilarini okumayi cok seviyorum bazen gizli gizli okuyorum bilesin:)

    YanıtlaSil
  2. Anneciiğiim, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar