Daha Mutlu

    Çok yorulmuş olabilirsiniz hatta çok kırılmış belki pes etmek üzeresinizdir. İstediğiniz hiçbir şey olmuyordur, hep öyle olmaz mı?
Hayata ya da bir şeylere en çok tutunmak istediğiniz ya da en çok inanmak istediğiniz zaman üst üste bir sürü şey olur; 'yok yok sen en iyisi inanma' der gibi. Bize de kolay gelir kaçmak hem de kaçabildiğimiz kadar uzağa kimseleri istemeyiz yanımızda sadece "yalnız kalmak" isteriz o da neyse.. Nasıl yalnız kalınırsa bilmeyiz de, kendini odaya kapatıp boş boş etrafı izlemekse yalnızlık ve eğer bu da çözüyorsa bütün o üst üste gelenleri hepimiz yalnız ve aynı zamanda da birer dahiyiz. İçinden çıkılamaz bu durumda çıkar bir yol bulduğumuz için. Pekte öyle olmuyor galiba ama değil mi ?

   Ne kadar sıkılmış ne kadar yorulmuş olsakta pes edemeyiz. Bu çok gerçekçi bir oyun ve biz de oyuncularız oyuna göre farklı roller alıyoruz ve bu oyun hep devam edecek. Bu da demek oluyor ki sıkılmanın hiçbir manası yok kendimizi yıpratmaktan başka; madem yoruldun otur biraz dinlen neden yorulduğunu düşün ve elinde olanların farkına var sıkılmak ya da yorulmak hatta bunlarla zaman geçirmek için çok kısa sanırım bu ömür. Sevdiğin ve yaptığında iyi hissettiğin şeyi yap, yapamıyorsan ve şimdilik bunu istemiyorsan da; ister gece olsun ister gündüz kaldır başını göğe bak, bak ve güzel şeyleri düşün, güzel anları eminim çok daha mutlu olacaksın..

Yorumlar

Popüler Yayınlar